Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

easy-action.no

Vi gjør dagen lettere

Easy-Action AS:

Rørleggerfaget er vår plattform og utgangspunkt for virksomheten der vi har erfaring som strekker seg helt tilbake til 80 tallet. Gjennom mange år med erfaring fra bygg, anlegg, industri har man etter hvert tilegnet seg veldig mye kunnskap,- og da ikke bare om rør... Det etableres gjennom denne tiden en endeløs liste med

ulike hendelser som man har fått ta del i. Easy-Action AS vil kunne sette sammen den beste løsningen for ditt prosjekt basert på en lang og bred erfaring.

Vi har en "back to basic" visjon for valg av størrelse for selskapet. Vi ønsker ikke å ekspandere slik trenden er og har vært de senere år. Vi har tro på at et forholdsvis lite, og ikke minst lokalt tilknyttet foretak vil gi den trygge rammen for både kunde og for ansatte.

Om det dreier seg om ren innleie av tjenester som er relatert til bygg, anlegg eller industri eller om det er behov for andre feltoppgaver vil vi kunne stille til tjeneste og yte til en hver tid.

Vi vil ha fokus på kundetilfredshet, rett kvalitet og arbeidsmiljø - samt videreutvikling av metoder for planlegging og gjennomføring av prosjekter.

Easy-Action vil til en hver tid sørge for at vi er rett mann på rett sted.

Sidene er under oppbygging, og mer info kommer til etter hvert. Stikk innom om en dag eller to for å se forandringer :-)